PvCC | Praktijk voor Coaching en Creativiteit

Graffiti Art

Bij de PvCC is de spuitbus een tovermiddel. We hebben een ervaren team artiesten die maken wat u wenst. Slaapkamers, logo’s, reclame op uw pand, opfleuren gevels en nog veel meer.

Wij hebben o.a. kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties weten om te toveren tot plekken waar kinderen zich thuis voelen. We werken al jaren voor bedrijven en instellingen en niets is ons te gek. Kinderen worden blij als we een bezoekje hebben gebracht en hun slaapkamer hebben ‘gepimpt’. Altijd leuk en uniek, wat anders dan een standaard behangetje, nietwaar?

Wij werken indien nodig ook met stencils en kunnen alles strak afwerken en ons ontwerpteam denkt indien gewenst met u mee.

In de openbare ruimte

Tunnels, gevels en objecten in de openbare ruimte geven wij kleur. We hebben al honderden objecten mogen voorzien van kunstwerken. Een aanzienlijke verbetering voor uw eigen wijk. Kleur en vrolijkheid op straat draagt bij aan het weren van vandalisme, het vergroot het gevoel van eigenaarschap en veiligheid en bespaart tevens op hoge schoonmaakkosten van illegale tags en ander ongewenst geklieder.

Uw pand, uw object, uw muren in goede en ervaren handen die weten hoe een spuitbus kan toveren! Neem gerust contact met ons op en deel uw wensen en wij zorgen altijd voor het gewenste eindresultaat.

Uiteraard werken wij met de beste materialen en zorgen wij voor vakkundige reiniging vooraf en indien gewenst komt er na afronding nog een beschermende coating op uw object om de levensduur te verlengen.

Impressie

Maak kennis met ons!

Neem vrijblijvend contact op met ons of maak een afspraak voor een kennismaking/presentatie.

We stellen ons graag aan u voor.