PvCC | Praktijk voor Coaching en Creativiteit

DJ-Skool

Waarom klop je aan bij de PvCC DJ-Skool?
Van onze docenten die zelf al ruim 25 jaar mee ‘draaien’ in het vak krijg je haarfijn uitgelegd wat ervoor nodig is om een echte DJ te worden. Het is gewoon super gaaf en het doet je goed! Spelenderwijs krijgen de deelnemers uitleg over de apparatuur en de te mixen muziek. Een DJ-skool workshop of les spreekt kinderen en scholieren aan omdat dit dicht bij hun eigen belevingswereld zit.

Wij hebben twee vaste docenten en een krachtig educatief programma in onze PvCC DJ- Skool. Wij werken voor iedereen en altijd op de juiste ‘maat’

Wat gaan de deelnemers doen tijdens de workshop/les?
Dit hangt hangt uiteraard af van de beschikbare tijd, de leeftijd en het aantal deelnemers in de groep. Daarnaast heeft een individueel (les) programma uiteraard een andere opzet.

Wij werken bij voorkeur met kleinere groepen omdat persoonlijke aandacht en passie op die wijze beter overgedragen gaat worden op onze deelnemers. Bij een algemene workshop wordt er uitgelegd wat een DJ doet en mogen de deelnemers uiteraard zelf ook achter de DJ booth staan. Het is een eerste kennismaking en een leuke belevenis voor de groep. Bij een educatief lesprogramma worden ook vele andere onderwerpen meegenomen waar jij leert jouw eigen tracks of complete mixen te maken. Je leert bij ons op welke wijze jij een eigen carrière in de muziekwereld op kan zetten. Hoe gaaf is dat?

Creatief met muziek

In welke situaties kan een DJ-Skool workshop optimaal worden ingezet?
De DJ lessen of workshops kunnen op verschillende manieren worden ingezet en zal een waardevolle toevoeging zijn in het creatieve en muzikale leven van onze deelnemers. Bij ons volg je (privé)lessen, doe je mee aan een workshop op een evenement in een groepje of je treft ons team bij een workshop op jullie school dus gewoon in de klas. In elke situatie denken wij graag mee over hoe ons programma zo goed mogelijk aansluit op het rooster, thema en het niveau van de deelnemers.

In de hulpverlening en in het jongeren/welzijnswerk is muziek tevens een zeer geschikt middel in het kader van emotie-regulatie en gedragsverandering. Een DJ-Skool workshop is dan de ’tool’ en tevens een goede afleiding voor jongeren/cliënten om even uit hun dagelijkse wereld te stappen en creatief bezig te zijn.

Creatief zijn maakt blij en gezond en even weg van het beeldscherm heeft dat effect ook.

Moeten deelnemers ervaring hebben?
Nee gelukkig niet! Het is niet nodig om ervaring te hebben, je kan gewoon ‘blanco’ starten bij ons. Algemene workshops op bijvoorbeeld events en scholen zijn geschikt v.a. 9 jaar en ons particuliere lesprogramma v.a. 12 jaar al gaat het ons meer om de motivatie van de deelnemers dan om de leeftijd, wat dat aangaat trekken wij dus nooit harde grenzen maar kijken we met name naar de motivatie van de deelnemer zelf.

Uiteraard kan het ook voorkomen dat een deel van een groep wellicht meer ervaring heeft dan de andere. De ene deelnemer zal nu eenmaal meer gevoel voor ritme hebben of muzikaler zijn dan de andere. Dit is voor onze DJ’s geen enkel probleem. Hiervoor hebben onze workshopleiders verschillende uitdagende tips, tricks en uitdagingen beschikbaar waardoor iedereen bij de ‘les’ blijft.

Prijzen

Prijzen van de DJ-Skool workshops/lessen?
De prijs van de workshop is maatwerk en afhankelijk van de tijd en de grote van de groep. Onze docenten komen ook in de regio Twente aan huis les geven. Makkelijker kan het niet zijn.

Omdat wij altijd op ‘maat’ leveren zal de prijs afhankelijk zijn van de vraag van de ouders/opdrachtgevers. Denk ook eens aan het inhuren van een compleet creatief programma!

Hoe gaaf is een event waar jullie op allerlei creatieve vlakken bediend worden? Bijvoorbeeld een combinatie van meerdere activiteiten tegelijk? Graffiti, samenwerking-spellen, pouring, mozaïeken, DJ workshops en nog veel meer gaafs!

Bij de PvCC doet iedere ‘noot’ mee! Voel je welkom om contact met ons op te nemen. Voel je welkom in de PvCC DJ Skool.

Impressie

Maak kennis met ons!

Neem vrijblijvend contact op met ons of maak een afspraak voor een kennismaking/presentatie.

We stellen ons graag aan u voor.